box 33


Gisteren rond middernacht SMSte mijn buurman P.: “Ben je nog wakker? Er zit een poes van iemand gevangen in schuur nr. 33 op ons terrein. Kunnen we iets doen?”
Ik was nog wakker en liep met buurman naar beneden om te kijken of ik iets kon doen. Beneden stonden het baasje en vrouwtje al te wachten. Poes in kwestie hoorden we inderdaad klaaglijk mauwen vanuit de schuur, nu nog de eigenaar van de schuur vinden. Via een andere buurman kwamen we daar achter, en ook dat hij niet in het land is want hij is piloot.
Conclusie: om half 1 ‘s nachts een hangslot openbreken. Met een ijzerzaag en koevoet lukte het niet, een slijptol was de oplossing. Maar waar haal je midden in de nacht een slijptol vandaan? Buurman J., eigenaar van opgesloten kat Pukkie, belde bij een andere buurman die nog wakker was aan, en zowaar, die had een slijptol!
En zo stonden we met 5 man/vrouw een slot open te breken 🙂
Op de foto buurmannen J. en R. en een ijzerzaag. Pukkie is weer helemaal blij thuis na zijn avontuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *