ontstoken


Gisteren ben ik met Mario naar de da gegaan voor de jaarlijkse check en inentingen. Tijdens het consult had ik helaas geen tijd om foto’s te maken want Mario was het er NIET mee eens. Hij is zo sterk en dwars, ik kon hem alleen maar vasthouden terwijl de da hem bekeek en bepotelde.
Het ventje ruikt niet fris uit zijn bek en de oorzaak is ontstoken tandvlees. Tanden poetsen gaat echt niet bij hem, daarom eet hij vanaf vandaag grote Dental brokken waarbij hij wel moet kauwen ter stimulatie van het tandvlees. Een van zijn oren was wat viezig maar dat bleek alleen oorsmeer te zijn.
De da vond Mario niet te dik maar wel fors. Hij werd nog even op de arm genomen om dat aan te geven maar Mario wilde maar een ding: in het mandje en naar huis.
Helaas nog niet, er moest eerst nog een prikje in een een anti-wormenpil. Toen was het echt wel klaar en mocht hij weer mee. Bij thuiskomst viel hij als een blok in slaap van zijn Grote Avontuur 🙂

One thought on “ontstoken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *