speciaal voor cat ladies!


Dierendag kan bijna niet beter worden als je deze mannen met katten ziet. Miaaaaauuuuw!
6 Packs 9 Lives is een kalender die wordt uitgegeven door Found Animals. Met de kalender wil de stichting de mythe doorbreken dat er alleen maar cat ladies zijn en geen mannen met katten. Integendeel, er zijn heel veel mannen met katten. En een paar ervan staan op de foto’s in de kalender.
Zoals de maand augustus met Drew, Ken en John, van de dieren politie. Of mister June Michael met zijn kat Nacho.
Dus katten mannen en vrouwtjes, er zit een kat op je wachten in het asiel. Je kunt vandaag nog een harige vriend in huis halen. En die kalender natuurlijk, die wil elk poezenvrouwtje wel aan de muur hebben 🙂

One thought on “speciaal voor cat ladies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *