amivedi 699659


En weer heb ik een vermoedelijke zwerver bij mijn buitenkatten.
Sinds zondag loopt dit kleine rode ventje op de parkeerplaats. Hij zit op me te wachten als ik ‘s avonds het blikvoer geef en rent en doet om als eerste aan te vallen. Binnen no time schranst hij een half blikje naar binnen en blijft dan bij me in de buurt zitten.
Ik kan hem aaien en voel zijn botjes onder mijn handen.
Het is een ongecastreerd mannetje van nog geen jaar oud, helemaal rood met een prachtige cyperse tekening. Geen plekje wit te bekennen.
Ik heb hem gisteren aangemeld op Amivedi en ga vanavond flyers ophangen in de buurt.
Gelukkig krijgt hij wel te eten en drinken en heeft hij een veilig plekje terwijl ik het baasje zoek.
Of zou het weer een gedumpte zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *