kat 11070505


Even ter herinnering: begin juli vond ik een nieuwe bewoner bij mijn buitenkatten. Een heel lief klein zwart wit poesje met heel veel honger. En een permanent motortje als je haar aaide. Na overleg met Stichting Zwerfkat kon ik haar naar hun opvang brengen want het zag er toch echt naar uit dat de kleine verdwaald was.
Of gedumpt.
Waarschijnlijk gedumpt want niemand is haar komen halen tot nu toe.
Het lieve kind zit nog steeds bij Zwerfkat omdat de asiels bomvol zitten. Maar het gaat heel goed met haar! Ze is inmiddels gesteriliseerd, gechipt en heeft haar entingen gehad. Ze loopt los in de opvang met andere katten en is gewoon een heel lief poesje.
Na het avontuur met Lewis denk ik dat een derde kat geen optie is, hoe graag ik deze kleine friemel ook een gouden mand zou willen geven. Dus als jij op zoek bent naar een lief klein zwart wit meisje met een permanent ronkend motortje, laat het even weten. Deze kleine meid verdient haar eigen plek.

4 thoughts on “kat 11070505

  1. Als je echt een 3e kat overweegt, dan zou ik het proberen.
    Ben er nog niet zo van overtuigd dat het avontuur Lewis niet ook aan het karakter van Lewis lag. Het lieve zwart/witte kind heeft inmiddels ervaring opgedaan met andere katten. Misschien windt zij de jouwe wel om haar poezelige pinkje.
    Maar goed, ik heb makkelijk praten: ik heb tot 5 keer toe nieuwe katten (altijd kittens) bij gevestigde poezels geplaatst, en het kwam altijd goed.

  2. Ik weet het niet en durf het niet aan. Yoshi en Mario zijn eindelijk vriendjes. Als we er een derde kat bij nemen ben ik bang dat Yoshi het pispaaltje wordt van de 2 andere. En dat wil ik hem niet aandoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *