vleesch


Zooooo de nieuwe voorraad brokjes is binnen.
De mannen eten nu al een paar maanden graanvrij, geen groente of rijst toegevoegd en zowel de brokjes als het natvoer met minstens 70% vlees. De gewone dierenwinkel heeft deze merken niet en ik bestel het nu maar online. Het is uiteraard duurder voer maar vooral aan Yoshi merk ik meer energie, minder overgeven en een betere stoelgang 🙂

4 thoughts on “vleesch

  1. die post over de stoelgang had ik gemist. herkenbaar: “ga jij nu ff mijn bak verschonen ja, ga ik ff lekker plassen” zegt Lambik

  2. Mario lust alles, hem maakt het niet uit wat ik neerzet ALS ik maar eten neerzet 🙂 Yoshi daarentegen is heel kieskeurig. Orijen vindt hij lekker, maar niet elke dag. Applaws vindt hij ook ok, maar niet elke dag. Voor hem is het afwisselen en kijken hoe zijn muts staat. Als hij echt iets niets lust, eet hij het ook niet. Ik heb altijd 3 verschillende soorten brokken staan: Orijen, Applaws en nog 1 waar ik nu even niet op kan komen. Door elke dag af te wisselen, eet Yoshi goed.

  3. Hé, dat is rot dat Yoshi zo’n lastige eter is. Het lijkt me wel logisch dat ook katten graag iedere dag iets anders eten, maar handiger word het er niet op. Senna van ons is ook een verschrikkelijke eter en weigerde Orijen. Maar Applaws gaat perfect en ik vind het een mooie brok. Niet kruimelig of vettig. De ontlasting is wel super donker en nog niet stevig door het voeren van deze nieuwe brok.

    Maar bij Zooplus is het niet duur hé, het is zelfs goedkoper als Royal Canin en dat had ik niet verwacht. Tenminste, je zou toch denken dat duurder beter is, toch? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *