woensdag poetsdag


Woensdag is, naast wasdag, ook poetsdag. Van voor naar achter is het stofzuigen, stoffen, dweilen, keuken kuisen en de badkamer boenen.
En Mario helpt mee. Vooral met in de weg lopen. Ook hij holt van voor naar achter, via de keuken naar de badkamer en dweilt graag mee op de natte vloer. ‘s Middags is het dan wel tijd voor een welverdiende middagdut.

4 thoughts on “woensdag poetsdag

  1. Schoon bed hoort erbij. En het mooie is: Mario helpt dan echt mee. Hij springt op bed en rent naar alle vier de hoeken om het laken in te stoppen. Vervolgens springt hij in de dekbed hoes om ervoor te zorgen dat alle vier de punten netjes in elke hoek zitten. Het is zo’n fijne hulp in de huishouding 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *