poezenpost


De post bracht TWEE poezenpakjes! Wat een feest.
En check de decemberzegels, die kan je maar beter gebruiken tot ze op zijn toch? 🙂

Het grote pakket is van Ploesiepoesie. Met daarin een verrassing waar ik nog niets over kan zeggen want dan is het geen verrassing meer voor de ontvanger. En een kadootje van Bruce. En een hele mooie kaart van Sid. Ennnnnn, de poezenoortjes ring voor mezelf. Zo cute. Hij past aan mijn rechter ringvinger en terwijl ik dit typ zie ik de oortjes heen en weer bewegen. Een beetje poezenvrouwtje ken niet zonder, dus snel naar Ploesiepoesie voor je eigen setje!
Poezenpost twee bevat twee lucky pussys van Applepiepussy. Ik zag ze en moest ze natuurlijk hebben. Ook poezenpost twee is een feest om uit te pakken, wat een gezelligheid allemaal met frutsels en een persoonlijk briefje. Mijn dag kan nu al niet meer stuk. MEOW!

One thought on “poezenpost

  1. Hahahaha! Ja, ik wilde het meteen op de post doen en ik had geen gewone postzegels meer… dus, hoppeta, kerstzegels erop! Ben blij dat de ring past! Ik vind ‘m zelf dus ook helemaal geweldig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *