mensenkind


Mario heeft vandaag zijn eerste mensenkind ontmoet! Hij was heel nieuwsgierig en duwde meteen zijn neus in de maxicosi. Yoshi was natuurlijk weer een schijtlaars, die blies en kroop vervolgens onder het dekbed. Maar Mario vond het allemaal heel spannend en zoals je ziet was het wederzijds.

One thought on “mensenkind

  1. Doet me denken aan de eerste keer dat mijn schoonzus (in 1979)haar prachtige eerste dochter in haar reiswiegje voor een paar uurtjes bij mij stalde. Mijn lieverds van katten, inmiddels allang niet meer op deze wereld, keken vanaf de hoogste plank van de boekenkast in verwarring op het meiske neer. Toen het geheel stil was in het reiswiegje gingen ze op stille pootjes op verkenning uit en keken peinzend naar het wezentje in dat wiegje. Toen maakte het wezentje geluid. Twee katten vlogen letterlijk gezamenlijk door de lucht naar die veilige boekenplank daarboven. Het kleine meiske droomde gelukzalig verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *