dierenthuis op facebook

Als donateur van Dierenthuis wilde ik meer doen dan maandelijks geld doneren en op verzoek chauffeuren tussen Dierenkliniek Makatsi en Aarle-Rixtel. Deze dieren en hun fantastische verzorgers verdienen meer aandacht en meer donateurs. Daarom ben ik met toestemming van Dierenthuis een Facebook fan-pagina begonnen op Facebook.com/Dierenthuis.
Zit je ook op Facebook en wil je dagelijks de laatste nieuwtjes lezen over de dieren bij Dierenthuis, klik dan op de Facebook.com/Dierenthuis link. Klik op de Dierenthuis feestboek pagina op ‘Like’ en je leest mee. Natuurlijk kan je ook zelf berichten posten over je eigen bezoek aan Dierenthuis, het dier wat je op afstand geadopteerd hebt en natuurlijk foto’s en filmpjes plaatsen.

One thought on “dierenthuis op facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *