voor slokoppen


Getipt via het Suikerkatten forum, het eetbakje voor snelle vreters. De Smartcat Tiger Dinner Bowl is een gesloten eetbakje met gaten aan de zijkant. De slokop moet moeite doen om zijn brokjes eruit te hengelen, waardoor hij (lees Mario) minder snel eet en dus langer met zijn brokjes doet. Daarbij wordt zijn jacht instinct geprikkeld, hij moet actief zijn eten vergaren.
De webwinkel is van origine Engels zo te zien en de vertaling laat te wensen over: “Uw kat moet meer moeite doen voor zijn eten en wordt zo tevens metaal gestimuleerd.” 🙂
Metaal of mentaal, who cares, besteld natuurlijk. Kijken wat Mario er van vindt.

9 thoughts on “voor slokoppen

  1. Ben benieuwd hoe dit brokjesmonster Mario en jou bevalt. Ik heb ook een brokjesvreter, maar ja, zo’n ding is misschien wel zielig voor de andere twee die hiier ook wonen.

  2. Ik kan ze ook niet scheiden, daarom sta ik er altijd als een politie agent tussen! Yoshi eet op het aanrecht, Mario op de grond. Maar zodra die laatste zijn bakje leeg heeft, springt hij zo snel mogelijk naast Yoshi om het daar nog een keer te proberen. En dan vindt hij mij op zijn pad 🙂

  3. Bakje is binnen en Mario heeft vanochtend al staan klooien! Hij eet inderdaad langzamer want hij moet hengelen. Maar hij wist niet hoe snel hij op het aanrecht moest springen om de makkelijke brokjes bij Yoshi proberen te jatten. En daar stond ik natuurlijk, met mijn pet op 🙂

  4. O die zijn ook handig. Maar inderdaad werkt de Tiger Bowl helemaal goed en is Mario echt ff bezig met zijn ontbijt. Dus ik hou het even bij degene die ik heb maar dank voor de tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *