hulp in de huishouding


Woensdag = wasdag.
En stofzuigen, opruimen, dweilen, de badkamer schrobben, de post doen, mensen nabellen en alle-klusjes-die-de- hele-week-zijn-blijven-liggen-dag. De poezen vinden het prima met het vrouwtje thuis, die hobbelen de hele dag achter mij aan.
Bij het stofzuigen zit Mario er met zijn neus bovenop, dat herrieding vindt hij heel interessant. Dat was toch heel anders met Bowser, die niet wist hoe snel hij naar de andere kant van het huis moest rennen.
Vandaag staat ook havermoutcake bakken op het programma en Mario besloot te helpen. Hij liep iets te dicht langs de plakkende honingpot waarna hij in de wasbak zijn velletje ging poetsen. Daarvoor had hij het vrouwtje braaf geholpen door in de mengbak te graven om de havermout en kokos alvast te mixen. Ik was iets te druk met zijn poten schoonmaken om er een foto van te maken.


Maar het resultaat mag er wezen: twee havermoutcakes coming up, volgens recept van Tessa!
Mario heeft geen zin meer in wachten tot de oven klaar is, het zwarte gat ligt te tukken na al de huishoudelijke werkzaamheden.

One thought on “hulp in de huishouding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *