dierenthuis express


Alice van Dierenthuis plaatste een oproep voor een chauffeur om 4 bewoners terug te brengen van Dierenkliniek Makatsi in Drenthe naar Dierenthuis in Aarle-Rixtel. De 3 katten en 1 hond hadden een operatie ondergaan en waren weer fit om thuis te komen. Ik zag die oproep en reageerde meteen. Met als gevolg dat manlief en ik afgelopen donderdag een rit Amsterdam – Nieuw Amsterdam – Aarle Rixtel – Boxtel (lekker avondeten bij mijn ouders!) – Amsterdam reden, rondje Nederland dus.
Totaal 530 kilometer, 14 boterhammen, 2 eierkoeken, 3 liter water, 3 plaspauzes, 1 kop koffie, 1 volle tank, 33 graden buiten, 20 graden binnen, 1 laptop met 1 dongel om onderweg te werken, 2 tassen vol schoonmaakspullen voor Dierenthuis, veel gezang tussen Drenthe en Noord Brabant (concert van drie katten), 2 files, ontelbare wegversmallingen en de provincies Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Drenthe en Noord Brabant gezien. Niet per se in die volgorde.

Maltheser Misty was ontzettend braaf en heeft de hele tocht van Drenthe naar Brabant, dat is 2 1/2 uur, heel lief op schoot gezeten. Uiteindelijk viel ze in slaap, met haar kopje op mijn arm.

Buiten is het 33 graden, binnen staat de airco op 20. En ja, we rijden ietsjes te hard.

Misty is weer thuis tussen haar vriendjes. Dag lieverd, tot het volgende bezoek.

Tot de volgende keer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *