de rolls royce onder de reismandjes

Sleepypod reismand staat hoog op de Hebbe-lijst!
Gevonden, de ultieme reismand. Ziet er kek uit, hoog comfort voor poezel in distress (want onderweg naar da of pension) en met handige schouderband!
De Sleepypod is een mand annex reismand voor thuis en on the go. Met behulp van een afritsbare top met gaas en een schouderband, maak je van de warme mand een veilige reismand met hoog comfort. Voor koude dagen kan er een elektrische deken in (echt waar!), voor warme dagen juist een koelding. De werking van de laatste is me nog niet geheel duidelijk maar je snapt het al, ik ga natuurlijk op pad om de Sleepypod te kopen. Binnenkort kan ik vertellen hoe het werkt.
De Sleepypod komt uit de USA maar er zijn ook winkels in Nederland die dit merk verkopen. Waaronder Vovnjau. Mooi moment om daar weer eens binnen te wandelen. Sleepypod USA levert ook aan Europa zag ik maar dat betekent invoerrechten en BTW. Nou, laat maar even zitten, ik heb net een iPad laten bezorgen. De rekening uit Apeldoorn zal niet mals zijn. Sleepod onderweg

One thought on “de rolls royce onder de reismandjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *