muurkat

Katten voor op de muur
Ojee, weer wat leuks gevonden. Vinyl muurstickers van katten! Je kunt ze overal plakken en zo heb je opeens zes zwarte poezels in huis die sluipend, luierend, liggend, afwachtend, spelend en zittend naar je kijken. Vanaf elke plek zit er wel een naar je te staren. Ook verkrijgbaar in grijs en bruin.
Het setje komt in een grote platte envelop en je kunt ze op elke muur plakken. En weer herplakken als je weer eens wat anders wilt. Te bestellen via Made In Design in Engeland. Zelf al eerder iets bij ze besteld en het werkt prima.
Op zoek naar een leuk kado voor een echt poezenvrouwtje? Muurkatten dus. In huis binnen 3 dagen. Zit je huis helemaal vol met zwarte katten!

2 thoughts on “muurkat

  1. @anneke. De winkel heet het Dierenhoekje op de Zeilstraat 53 in Amsterdam. Telefoonnummer is 020 6715359. Ze hebben de mand gewoon op voorraad, ik was er namelijk gisteren nog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *