knisperballetjes

Hele voorraad balletjes van zilverpapier
Ons hele huis ligt vol met speelgoed maar 2 zijn favoriet bij Mario: wegschiet propellers en knisperballetjes. En het leuke voor ons is dat hij beide apporteert!
De wegschiet propellers zijn van Marijke van Animates, onze vaste poespas. Zij neemt altijd iets nieuws mee als ze komt oppassen en opeens lagen daar die wegschiet dingen. Yoshi rent er ook achteraan maar Mario apporteert ze.
De knisperballetjes heb ik ooit gekocht en ik had er 4 van. Maar ze liggen altijd onder de kast of bank en ik zoek me altijd wezenloos naar ze. Bij diverse dierenwinkels geweest maar niemand had de balletjes. Een vage google tocht naar knisperballetjes leverde resultaat op. Ik heb maar meteen een grote voorraad gekocht, 10 zakjes met 4 balletjes, zodat Mario nu eindeloos achter 40 balletjes kan aanrennen en weer terugbrengt!

2 thoughts on “knisperballetjes

  1. @Anneke, ik zal er een foto van maken. Het is iets uit de speelgoed winkel. Maar eigenlijk is een filmpje het leukst want Mario apporteert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *