dierenthuis naar almere

Dierenthuis in Aarle-Rixtel gaat naar Almere
Als donateur van Dierenthuis ontvang ik hun nieuwsbrief. Veel lezers zijn ook begaan met de vele poezen, honden en 1 paard in Aarle-Rixtel, daarom plaats ik de gehele nieuwsbrief even hieronder.
Zegt het voort!

“Beste donateurs van Stichting Dierenthuis,

De afgelopen periode heeft u weinig nieuws gehoord over Dierenthuis. Niet omdat er geen nieuws was, maar omdat we nog niet echt duidelijk konden zijn in onze berichtgeving. Zoals u weet was er veel spanning en tegenwerking. Onze huidige locatie bleek daardoor niet het thuis dat we voor onze dieren gedroomd hadden.
Gelukkig kunnen we nu eindelijk met positief nieuws komen.
Met deze nieuwsbrief willen we u graag op de hoogte brengen van de stand van zaken. We willen u daarnaast enkele concrete vragen stellen.
Vanaf nu kunnen we u ook weer regelmatig informeren over al onze activiteiten.

Nieuwe ontwikkelingen
Door hulp van de politici Hanja Maij-Weggen en Annemarie Jorritsma heeft Dierenthuis een nieuwe locatie aangeboden gekregen aan de Groene Kade in Almere Buiten. Dat betekent dat we kunnen verhuizen naar een werkelijk prachtige locatie waar we welkom zijn en waar onze dieren voor de rest van hun leven een mooi bestaan kunnen leiden.

Inmiddels heeft een architect een basisontwerp gemaakt voor het nieuwe verblijf. Dat ontwerp is door de gemeente Almere goedgekeurd. Nu kan de architect verder gaan met zijn werk.

Veel geld
Er kan gestart worden met het vinden van het benodigde gelden.
Geld dat nodig is voor het aankopen van de bouwkavel en het bouwen van het dierenverblijf. Een gedeelte van het bedrag is al nodig bij de start van de bouw. Het totaal bedrag dat we nodig hebben is 3 miljoen euro. 1,5 miljoen euro komt vrij uit de verkoop van de huidige grond. Het bedrag dat dan nog nodig is, is 1,5 miljoen.
Een duizelingwekkend hoog bedrag dat we bij elkaar moeten gaan krijgen.
En dat gaat ons lukken! We doen het voor de kansloze dieren!
Om het te realiseren hebben we een speciaal project gestart.
Allereerst is er een nieuwe stichting opgericht: Dierenthuis naar Almere..
Vervolgens werken we aan het samenstellen van een comité van aanbeveling. Een kleine groep (bekende) mensen die ons een warm hart toedragen en die achter onze doelstelling staan. Zij kunnen ons gaan kan helpen en adviseren. Ook kunnen zij ons controleren. Het gaat tenslotte om heel veel geld. Bovendien zijn we bezig met het oprichten van een projectgroep. Deze groep mensen gaat allerhande activiteiten ontplooien om het geld bij elkaar te krijgen.

Belangrijke vragen aan u
Wij hebben enkele concrete vragen aan u. Wat zou het fijn zijn als u ons ook nu weer kunt helpen.
1. Wij zijn op zoek naar een notaris die belangeloos wil plaatsnemen in ons comité van aanbeveling ter controle van de boekhouding en om mee te denken en te adviseren. Kent u een notaris in uw omgeving die deze rol in het comité van aanbeveling zou willen vervullen, brengt u ons dan alstublieft in contact met deze persoon. Bent u zelf notaris en kunt u ons helpen, bel ons.
2. Heeft u tips om sponsors voor dit project te vinden of weet u goede mogelijkheden om in de media te komen met onze actie? Laat het ons weten.

Er wordt speciaal voor deze actie een nieuwe website ontwikkeld. Zodra deze actief is, laten we het u weten.

Heel erg bedankt voor alles wat u tot nu toe voor ons heeft gedaan. Samen gaan we verder en we zullen u dan ook nauwgezet op de hoogte houden van alle vorderingen op weg naar een nieuw verblijf voor onze dieren. Onze dieren, waar we het allemaal voor gaan doen.

Projectgroep Dierenthuis naar Almere”

One thought on “dierenthuis naar almere

  1. Misschien een rare vraag maar heeft u misschien een actieve, vindingrijke, organisatorische dame nodig die in de buurt van Almere woont en die zich bij u nuttig kan maken?
    Zij zoekt een baan op organisatorisch vlak en ik weet uit ervaring dat zij daar goed in is.
    Succes met uw nieuwe project, (ik heb al wat overgemaakt om te helpen…). Gaat mijn adoptiekat daar ook heen??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *