hoe is het nu met yoshi?

Yoshi het grote grijze monster
Yoshi is nog steeds niet helemaal vriendjes met Mario. Hij blaast nog steeds naar hem en het spelen eindigt af en toe in een gevecht. Maar als ze spelen is het bal! Rennen door het huis, over de bank, door naar de slaapkamer, via het balkon door de keuken weer terug naar de woonkamer. En dat keihard achter elkaar aan. Je moet zo opletten waar je loopt want de heren rennen dwars door je heen. Natuurlijk wil Mario ook bij mij op schoot maar die plek is toch echt voor Yoshi. En Yoshi is zo’n sukkel, die gaat dan zitten wachten tot Mario ophoepelt (lees=overhevelen naar schoot manlief) zodat hij bij het vrouwtje kan liggen. Maar we mogen niet klagen, ze slapen al dicht bij elkaar in de buurt en soms liggen ze tegen elkaar aan. Zonder blazen. En ik heb Yoshi er al op betrapt dat hij Mario zijn kopje zat te wassen. Nog een week of wat en wie weet slapen ze dan lepeltje-lepeltje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *