kittens zoeken een gouden mand

Mama Mioe met haar kidz
Je kent het wel: je familie zie je alleen maar op bruiloften en begrafenissen. Dat gaat bij mij net zo, alleen zag ik mijn neven en nichten alleen onder de droevige omstandigheden. Een reunie bracht daarin verandering en zo praatte ik met nicht E. over dieren. En katten in het bijzonder! Wat wil het geval: haar aanloopkat Mioe bleek zwanger en heeft op 24 juli 5 heerlijke kittens ter wereld gebracht. Mioe is een uitstekende mams en de kittens groeien als kool. Het zijn 4 katertjes en 1 meske. En deze kleine poezels zoeken een nieuw huis, ook al gaat het E. aan het hart om ze te laten gaan.

Voordat ik alle 5 introduceer en je gaat zwijmelen bij het zien van zoveel gezelligheid, bedenk dat een kitten opgevoed moet worden en GROOT wordt. Een kitten hangt in je bank, je gordijnen, klimt omhoog over je been, kan af en toe vergeten waar de kattenbak nou ook alweer was en gaat ongeveer 15-18 jaar mee. Daar zit je AL DIE TIJD aan vast. In goede tijden maar ook in slechte tijden, bij ziekte bijvoorbeeld. Een kat IS DUUR. Een bezoekje aan de da kost al snel 50-70 euro en dan heeft deze alleen nog maar gekeken. Dus bezint voordat je begint! Een kitten is nu een schattig bolletje fluf maar het wordt een kat. Een grote kat. Die thuisblijft als jij op vakantie gaat en echt niet uit zichzelf brokjes in zijn bakje doet of de kattenbak uitschept. Dus ben je niet zorgzaam, vaak weg, wil je geen cent uitgeven aan je huisdier, ben je panisch voor krassen en haren op je meubels en je kleding, neem dan vooral GEEN KAT en lees niet verder.

Zo, dat gezegd hebbende, hierbij de 5 kittens met een verhaaltje van E. Als je interesse hebt in een kitten, of 2, dat is nog gezelliger natuurlijk dan kunnen ze elkaar bezighouden, reageer dan onderaan het bericht en vergeet je email adres niet. Je gaat op audientie bij E. want alleen een gouden mandje met dito blikopener is goed genoeg voor deze friemels. Let wel, de kittens gaan pas weg bij mams als ze 12 weken oud zijn!
Ktten zoekt nieuw personeel
“nr1 (zwart wit gestreept) is een heel rustig katje , heeft een klein beetje een angstige inslag en is heel erg op zichzelf, ook in de groep. Hij houd er niet van om opgepakt worden en komt de laatste week pas een beetje los naar de mensen toe.
Ik geef deze extra veel aandacht maar het zal nooit echt een knuffelkat worden.”
Juist dat hij iets trager en angstiger is met alles maakt hem héél aandoenlijk, het is een scheetje!”
Kittten wil graag bij jou komen wonen
Lapjeskind zoekt blikopener
Lapje is soms op zichzelf , soms heel outgoing. Ze is zeer zelfverzekerd en ondernemend houd erg van knuffelen en aandacht en speelt veel met de andere kittens, maar dan heeft ze het opeens “gehad” en trekt haar eigen plan los van de rest.
Ze zal nooit op schoot of bij je in de buurt in slaap vallen maar zoekt altijd haar eigen rustige plekje.”
Mag ik bij jou komen wonen???
Ik wil niet op de foto, ik wil rennen
“nr2 was het gisteren ècht niet van plan! Hij zat overal , in de gordijnen, achter de bank, in m’n haar haaha. Dus de foto’s zijn niet echt representatief en qua karakter is het een echte kwajongen. Hij is ook heel lief en knuffelig trekt veel op met de groep en is absoluut niet schuw. Het is een heel sociaal katje op alle fronten. (behalve als hij op de foto moet)”
Mag ik nou weer rennen??
Kitten kan heeel goed knuffelen
“Nr3 is zeeeer aanhankelijk , hij wil de hele tijd bij je in de buurt zijn en als hij niet binnen mag laat hij zich horen! Hij knuffelt zeer graag en als je hem oppakt begint hij meteen te spinnen. Hij valt het liefst bij mensen op schoot in slaap en is heel graag bij ze in de buurt. Leuke bijkomstigheid van dit beestje is dat hij een vlekje op z,n buik heeft in de vorm van een hartje.
verder is hij eigenlijk heel rustig … als hij eenmaal z,n zin heeft dan… en op schoot of in de buurt ligt.”
Kitten met een hele bijzondere vlek
Puuuurrrrrrfect kitten
“Nr4 is absoluut komisch! Héél aanhankelijk en heel knuffelig. Wil altijd naar binnen en als hij daaar eenmaal is klimt hij zelf wel aan je broekspijp naar boven om een tukje te gaan doen. Deze is ook zeer nieuwsgierig en wil overal bij zijn. En als hij spint is het net of er een flinke dieselmotor aanstaat. Zoals hij op de plaat staat is hij echt, met z’n grote ogen verwonderd de wereld in kijken en vervolgens gaan onderzoeken wat daar dan allemaal gebeurd. Dit is een echt “mensenkatje” babbelt ook de hele tijd tegen je aan en is gewoon errg leuk!”
Kijk eens hoe goed ik al kan zitten!

18 thoughts on “kittens zoeken een gouden mand

 1. en nummer 3 die met dat hartje hij doet me denken aan mijn vorige poes gina heete zij ze 19 jaar geworden en nu heeft mijn moeder een nieuwe kitten gekocht ziva ze is pas 1 jaar geworden

  P.S : ik ben pas 10 even dat je het weet

 2. en nummer 3 die met dat hartje hij doet me denken aan mijn vorige poes gina heete zij ze 19 jaar geworden en nu heeft mijn moeder een nieuwe kitten gekocht ziva ze is pas 1 jaar geworden

  P.S : ik ben pas 10 even dat je het weet

 3. hebben jullie al een ander nestje ?
  zetten jullie dan steeds foto’s erbij,
  en in welke provincie is dat anders ga ik naar een ander op zoek want mijn oma is aan het kijken voor een iets oudere kitten van 1/2 jaar

 4. ja daar hebben ik en mijn oma al een paar keer gekeken ,maar dat is te ver weg…..
  we zijn gister naar het asiel geweest in geleen ,en daar heben we een poes van daan gehaald……

  dus ik denk dat ik niet echt vaak meer op deze site kom…doei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *