kattenmoord op texel

Met afschuw lees ik altijd de berichten over kattenbeulen, mensen (ja het zijn mensen, de grootste beesten van allemaal) die katten van alles vreselijks aandoen. Een pijl door het hoofd, schot hagel in het lijfje, opgehangen aan een hek, verdronken in de sloot in de reismand, en zo kan ik nog wel even doorgaan met kattenleed. Gisteren nog stonden de nieuwssites bol van de kattenbeul in Hoogkerk, met 15 vermiste katten. Het lot laat zich raden.  Maar de gemeente Texel doet het niet eens stiekum, die gaan gewoonweg verwilderde huiskatten afschieten vanaf 1 oktober. Een diervriendelijke oplossing wordt niet gezocht, nee hoor, Texel stuurt een kudde jagers op de kolonie katten af. Vangen maar in een vangkooi en ter plekke afschieten. Dat is Texel.

Uiteraard mag dit niet doorgaan. Teken de petitie van de Dierenbescherming Noord-Holland Noord tegen dit wrede lot. En zend de link naar zoveel mogelijk dierenvrienden door. Teken hier!

One thought on “kattenmoord op texel

  1. Ook ik vind het afschuwelijk en krijg deze afschuwelijke gedachte ook niet meer uit mijn hoofd. Hoe kúnnen ze.
    NOOIT zet ik nog een voet op Texel en ik hoop dat geen toerist zich daar nog vertoond.
    Mooi vakantie-eiland? Vergeet het maar. Het is een MOORDLUSTIG eiland. Katten vermoorden, hoe halen ze het in hun kop.
    Ik hooooop dat ze nog op andere gedachten te brengen zijn, ik vrees het ergste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *