allemaal suikerkatten

Katten met suikerziekte: Suikerkatten.nl

Mijn grote bron van informatie over suikerziekte bij katten is Suikerkatten.nl. Het meest gebruikte gedeelte is het forum. Site en forum staan bomvol informatie over de symptomen, hoe de suikerpoezel te behandelen met insuline, hoe je zelf je kat kunt meten en instellen en nog veel meer over hypo, hyper en alles wat er bij je diabeetje komt kijken. Ik kom eigenlijk zelden op de site, ik ga meteen naar het forum, maar vandaag zag ik Bowser voorbij komen op de homepage! Onder de kop ‘Allemaal suikerkatten’ roteren foto’s van suikerpoezels en opeens zag ik mijn mannetje op mijn scherm. Lieve foto op een hele warme dag.

One thought on “allemaal suikerkatten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *