de ufo is geland

Cat Mate C 50 Automatic FeederIk wist dat het ding lelijk zou zijn, en veel te duur, dat trouwens ook, maar zo lelijk???? Djeez, waarom is het zo moeilijk om mooie feeders met timers te maken? Net zoals het kennelijk heel moeilijk is om mooie EN betaalbare krabpalen te maken? Het ding hiernaast is voor Bowser. Als suikerpatient moet hij eigenlijk 4x per dag eten. Het heen en weer geschommel in zijn waardes kan veroorzaakt worden door hongerstress. Nu hij ook nierpatient is, is het voor zijn nieren vriendelijker om 4x per dag te eten in plaats van 2x. Nou heeft Bowser al eerder een feeder met timer gehad en die was binnen 1 dag gemold. Daarom heb ik nooit een nieuwe gekocht omdat ze veel te duur zijn om gesloopt te worden. En eet hij 2x per dag. Maar als ik naar zijn waardes kijk op dagen dat ik wel tussen de middag kan bijvoeren, zie ik dat hij veel stabieler blijft. Dus toch maar bij Zooplus dit lelijke exemplaar gekocht. Hopelijk iets minder sloop-gevoeliger dan de vorige. Maar zeg nou zelf: dit ding is toch TE lelijk?

8 thoughts on “de ufo is geland

  1. Bowser weet dondersgoed dat in de ufo eten zit. Zodra het ding landt gaat Bowser er al aan zitten krabben, duwen en trekken. Tot nu toe is de feeder nog niet gemold maar het heeft al wel alle hoeken van de keuken gezien. De handleiding was puzzelen, maar het is een prima ding. Vooral dat koelelement is handig. Dagelijks krijgt Bowser om 8.00, 14.00, 20.00 en 02.00 uur eten. Om 2 uur steeds de Catmate.

  2. Bowser weet dondersgoed dat in de ufo eten zit. Zodra het ding landt gaat Bowser er al aan zitten krabben, duwen en trekken. Tot nu toe is de feeder nog niet gemold maar het heeft al wel alle hoeken van de keuken gezien. De handleiding was puzzelen, maar het is een prima ding. Vooral dat koelelement is handig. Dagelijks krijgt Bowser om 8.00, 14.00, 20.00 en 02.00 uur eten. Om 2 uur steeds de Catmate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *