ik wil naar huis ik wil naar huis ik wil naar huis

IK WIL NU NAAR HUIS!

Vanochtend met Bowser voor controle van zijn nieren naar de da gegaan. Voorzichtig goed nieuws: de extreem hoge Ureum en Creatinine waardes zijn gedaald. Nog steeds veel te hoog maar sinds de vorige meting wel gestaag aan het dalen. Zijn nieren zijn nog steeds slecht maar de medicatie werkt. Een klein hoeraatje dus. Bowser was enorm boos en bang tegelijkertijd en heeft op de heenweg zijn reismand onder geplast. In de wachtkamer moest ik lang wachten vanwege een spoedgeval en Bowser mocht even loslopen van mij. Die rende meteen naar de deur en wilde NAAR HUIS! NU!!!! Het arme ventje, weer in hem geprikt, weer dat masker op, weer in hem geknepen. Hij ligt nu helemaal voor pampus in zijn mandje, hij heeft zich enorm drukgemaakt. Volgende controle over 4 tot 5 maanden. Oja, de rekening wil ik je niet onthouden: 141,31 Pietermannetjes. Knetterharde pegels. Eurislotties. Het is een duur kind, dat is het.Kan die deur open??NAAR HUIS!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *