let je even niet op

Heel de la onder

Je moet bij Bowser ogen in je rug hebben. Bowser vreet altijd zijn bakje leeg en begint dan aan het bakje van Yoshi. Uiteraard mag dat niet en daarom zit ik er altijd als een politie-agent bij om Bowser bij Yoshi zijn bakje weg te houden. Yoshi eet in etappes; zijn bakje bewaar ik in de la met alle katten- en meetspullen. Normaal schuif ik de la altijd dicht, vandaag vergeten (ik stond 10 dingen tegelijkertijd te doen). Het was verdacht rustig in de keuken en opeens zag ik Bowser van de grond eten. Van de grond eten? Wat moet daar dan liggen? Juist ja, het eten van Yoshi. Meneer stond uit het bakje in de la op de grond  te hengelen. Daarbij de binnenkant van de la niet missend. Werkelijk waar, ik was er 2 minuten niet bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *