4 thoughts on “zwarte kater zonder staart

 1. Hoi! Ik zat zomaar je leuke site te lezen (ooit eens gebookmarked omdat ik ook een suikerkat heb)
  Maarre,…. zoveel zwarte katten zonder staart lopen er toch niet rond in A’dam (A’dam denk ik zomaar aan het 020 nr. te zien)
  Op http://www.amivedi.nl staat er ook 1 onder nr. 539783 .
  Gevonden 2,5 km verderop. Kan jij vragen of de mensen willen gaan kijken?

  Bedankt en succes!

 2. @José. Wat super dat je het meldt! Ik heb de eigenaresse zojuist aan de telefoon gehad en het is inderdaad Kato die gevonden was. Vrouwtje en Kato zijn inmiddels verenigd.

 3. Ha Sytske!
  Wat goed zeg!! Ben ik blij om. Ik dacht zelfs dat ik nog een kat zag.
  Alleen is dat wat droeviger nieuws dus hopen dat ie ‘t niet is. Het gaat om Teigetje. Die op amivedi.nl misschien onder nr. 531043 staat.

  Nog iets over je suikerkat. Ik las dat je nu ook op oortje prik was overgestapt. En dat je met een zaklantaarn in de weer bent om een adertje te zoeken. Het is echt heel simpel als je ook zo’n prikpen hebt (wordt ook door mensen met suiker gebruikt). Wrijf beide oortjes ‘n beetje warm zodat het bloed beter door de oortjes stroomt. Aan de buitenkant van het oortje zit zo’n grote ader die je makkelijk kan zien (of je moet echt in het donker zitten,…) Ff prikken en je hebt 1 druppel.
  Succes enne,…. sorry dat ik het hier neerzet iplv bij het betreffende log. Maar ik heb je mail adres niet. Anders mag je me wel gewoon mailen hoor.

  Doei! José

 4. Oortjeprik gaat inmiddels veel beter, ik heb de zaklantaarn niet meer nodig. Bowser zet ik klem tussen mijn benen en ik weet nu wel waar de ader zit. Met het naaldje, prik ik uit de vrije hand en met 2 x prikken heb ik altijd wel een druppel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *