op de boerderij

Gezellige rood-wit poezenkind

Afgelopen zaterdag had ik de vrijgezellenpartij van vriendin A-M. Met 10 gillende meiden op naar het Brabantse land voor een melk-clinic! Op de Gerda Hoeve werden we hartelijk ontvangen door boerin Angelique en man Eugene en begon ook de verkleedpartij. In blauwe boerenoverall, met blauwe klompen en een rode zakdoek in ons haar togen we naar de 50 melkkoeien en de kalfjes. Foto’s op aanvraag 🙂

Koeien, kalfjes, k’nijnen, honden, cavia’s, schapen en tulpetanen zijn allemaal heel interessant en zo maar ik heb me helemaal suf geknuffeld met de drie katten. Er liep een hoogzwangere moeder in spe rond, een grijs-gestreepte Tommie en deze rood-witte knuf. Allemaal kwamen ze knuffelen en kroelen en ik heb een poos in het zonnetje gezeten met deze kroelerd op schoot. Lekker knuffelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *