catnip van ploesiepoesie

Thank you for shopping at PloesiePoesie.nl

Op zoek naar een leuk kado? Shop eens bij Ploesiepoesie.nl. Allemaal handgemaakte kattenspulletjes zoals pluchen katten, dekentjes, buttons, kaarten en ga zo maar door. En ook handgemaakte catnip speeltjes. Meteen 2 besteld en het pakketje was al feestelijk openmaken! Vervolgens ging Yoshi meteen enthousiast catnippen, die was meteen een paar uur stoned.Catnip speeltjesCatnip doet zijn werk bij YoshiLekker high worden van de catnipKwijlen van lekker

One thought on “catnip van ploesiepoesie

  1. Kijk!! Dat is precies het gewenste effect van de catnip-speeltjes! Als ik m’n ‘kept in touch’-pagina ga bijwerken, dan zet ik Yoshi er graag tussen!! Lekker poezenbeest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *