opblaasband

MooncollarEr is weinig zo zielig om te zien als een hond of kat met zo’n enorme lampenkap om zijn kop. De kap zit er voor de eigen bestwil zodat ze niet kunnen likken of knagen aan een operatiewond of aan eczeem. Maar zielig is het wel.

Gelukkig is er nu een diervriendelijk alternatief: de Mooncollar. Het is een plastic opblaasbare kraag, die met klittenband om de nek wordt vastgemaakt. Je kat kan vrij bewegen, zonder overal tegenaan te botsen zoals met een kap. Ongehinderd kijken, lopen, eten en slapen omdat de band aanvoelt als een kussen. En er is echt over nagedacht: de band is ook wasbaar. Enige minpuntje is eigenlijk de prijs: vanaf 47,50. Gelukkig kan je de Mooncollar bij sommige DA-praktijken huren.

One thought on “opblaasband

  1. Hier is mijn Bruce Lee dus bijna door gestikt!!! Hij had z’n pootjes door/tussen die Mooncollar gewurmt en lag toen naar adem te happen… ik heb die hele Mooncollar toen lek moeten prikken… (poes Bruce leeft nog!)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *