dag joep

De RegenboogEen triest bericht: Joep is gisteravond overleden (donderdag 30 september).

“Hij is de hele dag ziek geweest maar probeerde wel steeds achter mijn moeder aan te lopen. Aan het begin van de avond lag hij op de grond op een kleed en kreeg toen eerst stuiptrekkingen aan zijn achterpoten, toen aan zijn voorpoten en uiteindelijk begon hij te rochelen en ging zijn tong naar buiten. Mijn moeder heeft hem toen op de bank gelegd en heeft hem goed ingepakt om wat warmer te worden. Toen ik binnenkwam heb ik goed gekeken of ik nog beweging zag, maar niets meer. Na een uurtje was hij ook al een stuk stijver geworden. Ik heb hem naar de Weesperzijde gebracht en daar wordt hij vandaag opgehaald, hij wordt gecremeerd.
 
Zielig he?
De DA zal me nog bellen vandaag, maar ik moet er toch langs om het hok terug te brengen en het speciale dieetvoer dat we niet gebruikt hebben. We hebben alles geprobeerd maar het is toch te zwaar voor hem geweest. Zeker na woensdagavond.”
 
Dag Joep, je wordt enorm gemist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *