joeperdepoep

De ZiekenboegGelukkig een positieve update over Joep.

“Het was allemaal kantje boord dit weekend maar nu gaat het een stuk beter met hem. Hij is weer actief en geeft heel veel kopjes. Die rot kraag is van zijn nek en zijn urine ziet weer geel i.p.v.  frambozenrood. Zijn nierwaarden zijn ook goed en het zout is aangevuld want dat was door het infuus nogal laag. Maar meneer wil niet eten en plassen.

Niet eten kan wel kloppen, thuis doet hij dat ook alleen in alle rust. Hij heeft een keer eten onder dwang gekregen en dat gaat wel goed. Maar omdat hij niet plast moest ik hem vanmorgen nog even terug brengen naar het europaplein. Daar voeren ze de infuus nog een keer op zodat er genoeg vocht in zijn blaas komt. Vanavond leer ik dan hoe het voelt (een volle blaas) en hoe ik de blaas handmatig kan legen. En dan gaat hij vanavond lekker naar huis en komt het hopelijk allemaal vanzelf verder goed. Dat met die blaas blijft lastig. Is het omdat hij zich niet gemakkelijk voelt of omdat de blaas een enorme opdonder heeft gekregen? Ik denk zelf eigenlijk het eerste. Maar dat gaan we de komende dagen uitvinden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *