schietgebedje voor joep

Joep snel beter worden hoor!

Berichtje van Y. in mijn mail over Joep, de kat van haar moeder. ”Hij heeft weer last van blaasgruis en kon weer niet plassen. Ze hebben hem toen met een roesje geprobeerd te catheriseren maar dat lukte niet, de verstopping was te groot. De enige redding was een grote operatie, alles schoonmaken en een penisamputatie (hij is dus nu eigenlijk een meisje). Gisteravond is hij naar de spoedhulp gebracht en vanochtend heb ik hem weeropgehaald en teruggebracht naar het Europaplein.  Hij was nog niet goed, heel suf & sloom en zijn temp was nog aan de lage kant. Hij ligt aan een infuus en krijgt natuurlijk pijnstillers. Verder een katheter. Ik heb de wond gezien en die is echt heel groot. Hij krijgt ook antibiotica want als hij moet poepen moet het wel langs die wond en dan moet hij er wel tegen bestand zijn. Vanavond gaat hij weer terug naar de Weesperzijde. Ik hoop echt dat het goed komt met hem maar het ziet er nu even somber uit. Doe ook maar een schietgebedje voor hem.”


			

One thought on “schietgebedje voor joep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *