gewoontedier

Eerst flink graven natuurlijk

Iedere ochtend schep ik de kattenbak uit en vul ik het grint aan. Voor Yoshi altijd HET signaal om eens uitgebreid op de bak te gaan zitten. Zodra ik de kap van de bak haal staat meneer al naast me te trappelen, hij moet echt heel nodig. Op de bak gaat hij uitgebreid graven terwijl ik om hem heen de klonten wegschep. Hij vindt het het leukst om wild met grint te scheppen en het liefst buiten de bak te deponeren. Daar heb je tenslotte personeel voor, om dat weer op te ruimen. Terwijl hij bezig is en doet, schep ik rustig voort en nettoyeer de bak. Snel de kap er weer op voordat het monster nog meer ravage aanricht en zodat hij op zijn dooie gemak zijn ding kan doen. Iedere ochtend weer.En plassen maar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *