spiegeltjes en kraaltjes

Mag-Blok voor al je messenOp mijn werk krijgen we dagelijks bergen mail en niet alleen over blauwe pillen en goedkope horloges. Ook echte mail van echte mensen. Die soms met bijzondere verzoeken komen.

Een poosje geleden mailde een meneer uit Amerika. Hij was helemaal wild van onze software maar zat wat krap bij kas. Of hij niet toch bij ons kon bestellen, in ruil voor iets leuks uit zijn winkel?? Nieuwsgierig geworden opende ik de link in het mailtje en kwam uit bij MAG-BLOK.  Magnetische messenblokken voor in de keuken, maar dan van hout. Handgemaakt, in allerlei houtsoorten en maten en ook unieke One-Of-A-Kind messenblokken. Meneer gaf aan wat hij graag bij ons wilde bestellen en voor dat bedrag kregen wij 4 messenblokken en een blik BLOK BUTTER voor het onderhouden van de bloks. Vol verwachting keek ik vervolgens uit naar de doos met goodies en zowaar, een paar weken later werd de doos bezorgd! En het zijn echt prachtige messenblokken, ze zien er fantastisch uit. Mijn exemplaar is een unieke, een wild gekleurd rood-bruin blok met een hele mooie nerf erin. Anno 2008 doen we gewoon weer ouderwets aan spiegeltjes en kraaltjes. Jij nog wat te ruilen?
Mag-BlokMag-Blok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *