mal

Kattenbak in een kastKattenbak in een pot

We waren voor een conferentie in Boston en de poezen bleven lekker thuis bij de oppassers in eigen huis, ideaal. Vliegen is niet mijn hobbie maar het werd ietsjes leuker toen ik het Sky Mall magazine in het vakje voor me vond (naast de kotszak, dat is een ander verhaal).

Shoppen is altijd leuk vooral met de huidige dollarkoers, maar op grote hoogte shoppen is toch heel anders. En Amerikanen zijn ook een beetje…. anders, en dat levert bijzondere dieren producten op. Zoals de kattenbak in een badkamermeubel, zodat het ding netjes weggewerkt is en ook nog eens functioneel. Of de kattenbak in een plant, jawel, dat kan ook. Tot zover de ouderwetse zelf-te-scheppen kattenbakken, er zijn ook zelfreinigende kattenbakken, in alle vormen en maten. Zo’n ding hebben we ooit in huis gehad bij een logeerpartij van 3 katten, totaal hadden we voor 3 weken 5 poezels rondlopen. En die gingen op en aan op die zelfreinigende kattenbak, ik werd helemaal gestoord van het gebrom van dat ding. Was het leukste spelletje voor 3 weken geloof ik.
Zelfreinigende kattenbakTrapje

Wel handig vind ik het trapje voor bij het bed of bij de bank voor oudere honden en katten. Zo’n sprong kan op latere leeftijd echt een probleem worden, met het trapje kan je kat alsnog bij je op bed of op de bank. Ook als inklapbaar model! Ik kan nog uren doorgaan met bladeren door de catalogus, wat denk je van de Poop Freeze? Is een spuitbus waarme je de zojuist gelegde drol van je hond kunt bevriezen (komt een lekkere harde korst om) en zo makkelijker kunt verpakken en weggooien. Only in America 🙂

Blader zelf door de catalogus, categorie Pet Products en ja, ze leveren ook naar Nederland.

3 thoughts on “mal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *