slabbetje

Slabbetje voor je katOMG, dat kan alleen maar in Amerika denk ik dan. Een slabbetje voor je kat zodat hij niet op vogels kan jagen. Echt waar, geen grapje. De Cat Bib is ontworpen door een vogelaar en kattenliefhebber in Springfield die het niet kon aanzien dat katten op vogels jagen, beschermd of niet. Kort gezegd komt het erop neer dat de slab tussen de kat en het beoogde hapje zit. Daarbij is de slab in een opvallende kleur gemaakt die vogels kunnen zien. Konden ze de slabberloze kat niet zien, met een blauwe of rode is het een gevaren-signaal van jewelste. Onderbouwd met wetenschappelijk bewijs zit de slabber niet in de weg en kan de kat gewoon zijn gang gaan, alleen vogels jagen zit er niet meer in. Lees de verhalen van katten eigenaren die hun kat beslabberd hebben (met foto’s!), werkelijk amazing. Gelukkig leveren ze alleen aan klanten in de USA, de redding voor onze Nederlandse poezels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *