keukenrol

Helemaal moe

Jarenlange haarballen- en kotservaring leert dat de keukenrol vooral absorberend en stevig moet zijn. Geen goedkope troep want dat scheurt en neemt niet op. Hier in huis gebruiken we de mega-multi absorptievangers en de dure A-merken. Warme kots opruimen is niet mijn hobbie (nee echt niet) en al helemaal niet als de keukenrol het tijdens het ruimen begeeft en de warme drap over je handen loopt.

De aandelen keukenrol zijn weer gestegen door veelvuldig gebruik gisterenavond. Bowser was heel misselijk en heeft alleen maar overgegeven. En stom genoeg gaf ik hem wel zijn dosis insuline terwijl de 2 hapjes die hij had gegeten er meteen weer uitkwamen. Resultaat: een vrijdagavond oortjeprik en een hele onrustige nacht van zorgen. Bowser ging vanochtend weer uit zichzelf eten en drinken en ligt nu uitgeteld te slapen op de stoel. Als ik hem aai knort hij heel hard. Mijn zorgen zijn nog niet weg, ik blijf hem vandaag en morgen meten. Maar vooral ook lekker verwennen, is het geen plaatje zo?

Lekker slaapie doen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *