roze geit

Williams Sweetlove Roze GeitHet was me gisteren het dagje wel: in totaal kwam ik 3 A4tjes tegen met oproepen voor vermiste poezels. Her en der in de stad vastgeprikt op bomen, en ik word er altijd een beetje verdrietig van. En vraag me tegelijkertijd af of deze friemels nog thuiskomen, want dat vertelt het verhaal niet. Misschien is het een idee voor de eigenaren om ook een briefje op te hangen als de kat in kwestie weer thuis is?

Daarom vandaag even een luchtig intermezzo over roze geiten en groene terriers. Jahaa die bestaan! Kunstenaar William Sweetlove maakt fantastische absurdistische beelden van dieren, zoals bijgaande roze geit. Maar ook rode varkens met laarsjes, blauwe honden, gele bulldogs en ga zo maar door. Ik kon zo gauw in zijn portfolio geen katten ontdekken maar die kwam ik wel weer tegen bij Chris Tap. Zijn katten zitten er wat sombermans bij in vergelijking met de gekleurde geiten, maar het is aardbeien met peren vergelijken (om er maar eens een verzegde tegenaan te gooien).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *