weimaraner

Wegman WorldMet vriendin K. naar Art Amsterdam geweest op een extra-gratis perskaart. Amazing, ik schijn opeens freelance wat te doen en binnen ben je (tip voor de persmap: kunsteRnaar is met maar 1 R en wel achteraan het woord). En nog wel op de openingsavond, wat een keur aan ruitjesbroeken, gouden vrouwen en enorm enthousiaste begroetingen (He, jij ook hier! Wat leuk!) opleverde. Ik ging om kunst te kijken maar was even zo verrast door Het Type Mens wat er rond liep. Afijn, de kunst daar kwamen we voor (en de rosee) en we werden niet teleurgesteld. Heel veel mooie & fijne dingen gezien, kunst die ik wel aan mijn muur wil hebben. Helaas hangt aan alles een Prijskaart (hoofdletter P jawel) en hoe graag ik ook zou willen, het kan er niet van af. Maar ik heb dingen gezien die zo mooi zijn dat het fijn zou zijn om budget te hebben, om zonder naar het Prijskaartje te kijken zoiets ter plekke te kunnen kopen.

Ik was vooral into foto’s en objecten met honden erop; vriendin K. had het met vogels trouwens. We liepen tegen de Weimaraner foto’s van William Wegnam aan en echt, die had ik zo mee naar huis willen nemen. Ware het niet dat het genoemde Prijskaartje….

Wegman World

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *