help minous

Minous zoekt een gouden mand

Bij ons poezenpension zit al 2 maanden Minous te wachten op een gouden mand. Hier de oproep van Mary van The Old Cat Inn.

“Dit poesje is een vondeling en bleek suikerziekte te hebben, ze zat in dierenasiel Oostzaan. Omdat ze daar niet de mogelijkheid hebben om katten met suikerziekte op te nemen, zit ze al 2 maanden bij mij in het katten pension, en wordt  nu 2x daags geprikt met insuline. Het gaat heel goed met haar, maar ze is hard toe aan een eigen plek, en iemand die het geen probleem vindt om haar 2x per dag insuline te prikken.
 
Ze is jong wsl 2 à 3 jaar, ze is gesteriliseerd, erg lief en kan goed bij andere katten, honden is niet bekend, plaatsen gaat via Dierenasiel Oostzaan. Haar naam is Kalmoes (11109 ) ( wij noemen haar Minous! )
 
Wie helpt?? wie weet iemand?? ze verdient het zo!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *