concert

2 kleine friemels

Vanochtend was er een heel miauw concert in 1 van de achtertuinen. Twee buurvrouwen hingen over het balkon te kijken naar een enorm klein ding wat enorm hard aan het miauwen was. Ik kon het niet aanhoren en ging ook eens kijken. Kat in kwestie kwam hard mauwend aanrennen, achter hem aan kwam nog een klein zwart katertje. Beide eten en drinken gegeven en op zoek naar waar ze nou zouden wonen. Ik en de buurvrouwen hadden sterk het idee dat beide beestjes van een balkon van 1 hoog kwamen maar niet terug konden.

Zojuist zag ik dat er 4 meisjes op een balkon stonden en dat de kleine zwarte inmiddels thuis was, hij stond bij hen op het balkon. Streepjesvriend stond nog in de tuin, alleen maar te miauwen en durfde niet. Ik ben weer naar beneden gegaan met reismandje om hem op te halen en thuis te brengen. Dat mandje vond hij geen goed idee, het was een heel gevecht om hem erin te krijgen. Maar eind goed al goed, ze zijn weer thuis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *