cupi en joep saampies

Cupi en Joep loeren naar elkaarCupi is weer thuis! En Joep is daar ook nog steeds aan het logeren. Dat is best wel spannend want beide heren zijn nogal dominant. Maar zoals het er nu naar uitziet gaat het goed tussen ze. Er wordt wat gesnuffeld, wat geblazen en daar blijft het bij. Af en toe doen ze een klein schijngevechtje, initiatief komt dan van Cupi. Mooie pica’s van de mannen, zoals je ziet vinden ze elkaar heel interessant! Cupi was trouwens na 1 dag kotsen weer helemaal de oude. Gelukkig maar.

Hier bij ons is het stil zonder Cuup. Mijn mannen doen weer hun normale ding en vooral de rust op bed is wedergekeerd. Met Cupi erbij was het ‘s nachts een gevecht wie op het vrouwtje mocht liggen. Het bed is Yoshi zijn domein, maar dat vond Cupi dus ook.  Vaak werd ik ‘s nachts wakker omdat beiden bovenop me zaten en hard naar elkaar zaten te blazen. En Bowser? Die ligt rustig op het voeteneind, naar het spektakel te kijken.

He wat doe jij daar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *