op naar het asiel

Dexter de diabeetOp het suikerkatten forum werd begin september een oproep gedaan door Dierenopvangcentrum De Noord uit Krimpen aan den IJssel. Zij zochten een nieuw thuis voor Dexter, een suikerkater van 8 jaar. Het mannetje was afgestaan door zijn te drukke baasje die zei geen tijd meer voor hem te hebben. Iedereen op het forum deed zijn/haar best om Dexter een gouden mandje te bezorgen maar het lukte maar niet; een diabeet plaatsen is zo makkelijk niet.

Maar goed nieuws: als het klikt tussen Dexter en zijn nieuwe vrouwtje T. mag hij morgen met haar mee naar huis! T. heeft al 3 poezels: Sam, Doortje en Leilah. Sam is een ex-suikerkater, met Lantus spuiten is het gelukt om hem op honeymoon te sturen. Sam heeft het maar moeilijk met zijn 2 vrouwen en T. heeft al vanaf begin september een zwak voor Dexter. Nu Sam geen diabeet meer is wil ze graag Dexter een gouden mandje bezorgen. Gelukkig voor haar zit hij nog te wachten in Krimpen en morgen gaan we hem ophalen, mits het klikt tussen beiden, maar daar maak ik mee geen zorgen over. Verslag volgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *