het bowser liedje

Plaats delict

Bowser zingt altijd hetzelfde liedje als hij van de lavendel plant buiten heeft lopen eten en weer binnenkomt. Het liedje gaat altijd: MAUW MAHAUW MAUWAUW WIAUWIAU WIUWIU MIUMIU MIU MIU MAUW, gevolgd door een flinke braakpartij. Doordat hij altijd hetzelfde liedje inzet, hebben manlief of ik alle tijd om de keukenrol te pakken, Bowser op te pakken en een tapijtje van papier neer te leggen voor zijn neus, voordat hij daadwerkelijk aan het kokhalsen begint. Ook het kokhalsen heeft een kenmerkend geluid: ba ba ba ba ba ba ba BA BA BA BA BA. In een grote finale braakt hij schuim, wat haren en de lavendel zelf. Altijd 2 keer achter elkaar, hij is heel consequent, en dan is het Bowser liedje weer voorbij. Je kunt de lavendel stukjes tellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *