de kleine grijze muis

Yoshi 10 dagen oud op 31 oktober 2002Toen Yoshi gisteren jarig was had ik nog gezocht naar foto’s van hem als kitten. Uiteraard zijn er heel veel foto’s vanaf het moment dat wij hem in huis hebben, maar van daarvoor in de cattery niet. Een paar, waarvan hiernaast 1. Een nest Blauwe Russen is zo ontzettend schattig, ze lijken namelijk als 2 druppels water op elkaar. Alleen de mannetjes en de vrouwtjes zijn uit elkaar te houden, doordat het vrouwtje een spitser snoetje heeft. In catteries is het normaal om de kittens te merken met een gekleurd halsbandje of de teennagels te lakken. Zo kunnen de baasjes de groei per kitten goed bijhouden, anders weet je natuurlijk nooit of je het goede kitten hebt. Yoshi, toen nog Wojek genaamd, is op de foto 10 dagen oud  en weegt 162 gram. Het is een kleine grijze muis zo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *