kat in de wasmachine

Kat in de wasmachine: geen goed planGisteren las ik dit bericht over een kitten van 10 weken die een draaiende wasmachine overleefde. Pas na 20 minuten kwam de dochter des huizes erachter dat haar kleine Molly in de wasmachine zat. Wonder boven wonder leefde ze nog want meestal lopen dit soort ongelukken niet goed af. Het is niet de eerste kat (en helaas ook niet de laatste) die denkt dat de wasmachine of de wasdroger een puike plek is om te slapen. Vooral de droger is favoriet, dat is bij uitstek een warm holletje.

Zelf controleer ik altijd de droger en de wasmachine voordat ik ze aanzet. In mijn omgeving heb ik teveel horror verhalen gehoord over dode katten en wasmachines.  Of een kat die het wel overleefde maar helemaal doorgedraaid was (excusez le pun) en alsnog uit zijn lijden verlost moest worden. Al dit soort drama’s kan je voorkomen door je machines te checken voordat je ze aanzet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *