beau de berner

Beau De BernerHet is niet alleen maar katten, ook honden zijn een dankbaar onderwerp om veel en vaak over te schrijven. Zo ook over Beau de Berner Sennen, de hond van 1 van mijn buren. Beau is een enorme grote knuffel die altijd aandachtig en kwispelend aan komt zetten als hij je ziet. Als je zijn naam roept, draait hij zijn enorme hoofd naar je toe en kijkt je vriendelijk aan. Zo’n schat.

Het is wel altijd opletten geblazen als Bowser en Yoshi even in de gemeenschappelijke gang de pootjes strekken. Het kan dan zomaar gebeuren dat Beau uit zijn eigen voordeur stapt en denkt: heeee, wat is dat daar op de gang? POEZEN? Dan is het even heel snel ervoor zorgen dat mijn poezels als de sodemieter in hun eigen huis zijn want Beau gaat ervoor. Is gelukkig nog maar 1 keer gebeurd maar sindsdien let ik er beter op. Als je wilt lezen wat Beau allemaal meemaakt, bezoek dan zijn eigen kroniek. Ook hij laat zijn vrouwtje al het redactiewerk doen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *