stofzuigen

Bowser en stofzuiger: geen vriendjesAls Bowser ergens bang voor is, is het de stofzuiger. Zodra hij hoort dat ik het ding pak, gaat hij al staan en kijken wat ik ga doen en waar ik heen loop met dat helse ding. Als ik achter stofzuig, zit hij voor in het raam. Als ik voor stofzuig, rent hij heel hard zo ver mogelijk van me vandaan naar achteren en gaat daar op de kast kijken wat ik allemaal van plan ben.

Dat is al vanaf het begin zo, Bowser en de stofzuiger zijn geen vriendjes. We hebben nu zelfs een extra stille stofzuiger om het voor hem wat makkelijker te maken, maar het helpt niet. En er moet toch echt gezogen worden, want met katten in huis is het altijd harig.

Maar zie hem nou zitten in het raam, zwaar in de stress omdat het vrouwtje weer zo nodig moet stofzuigen. Het is wel een schattig plaatje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *