poezen puzzel

Last Piece Poezen PuzzleDeze puzzel (ooit gekregen) ligt al jaren in mijn la en ik durf er niet aan te beginnen. Ik ben bang dat ik ‘m nooit meer in elkaar puzzel als ik alle stukjes eruit haal. En probeer weer in elkaar te zetten. Puzzelen is niet mijn ding maar deze is wel erg grappig door de rare vormen en de vele katten en honden die erop staan. De puzzel is al mee verhuisd en bij het inruimen van de kast heb ik wel het cellofaan eraf gehaald. Maar verder ben ik niet gekomen.

Ik denk dat ik mijn nichtjes maar blij ga maken met de poezen puzzel, die weten er vast raad mee.

One thought on “poezen puzzel

  1. Nou mijn handen jeuken inmiddels om dat laatste stukkie er in te leggen. Helaas het gaat niet, ik weet het. Maar dan knip ik er toch gewoon zo’n frummel af, grrrrr. Ik als spelletjes-kampioen moet die poezel gewoon een keer gedaan hebben. Dan maar een keer laat naar bed…. J.Z.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *