cupimuismonster

Grote Cupismurf met CowboySmurfDeze week is kennelijk de week van de Grote Avonturen van de Furry Friends. Bowser en Yoshi liggen alleen maar te slapen (bijkomen van hun eigen Grote Avontuur denk ik) terwijl hun poezelige vriendjes alleen maar avonturen beleven. Spannende avonturen ook nog eens, met een goede afloop voor Mick en misschien niet zo’n goede uitkomst voor de muis die Cupi had gevangen!

Het Grote Avontuur van Cupi De Meester Muizen Vanger, vertelt door zijn vrouwtje Y.

“Maar ik heb ook groot nieuws: Cupi heeft een muis gevangen!!!
Wij hadden in de keuken opeens last van 1 muisje (tenminste we zagen er altijd maar 1). Die zat dan onder de prullenmand verstopt en die holde heel hard weg als je deze optilde. In de prullenmand zelf kon hij niet komen want die zit in een ijzeren bak, maar kennelijk was de geur ook goed. Of hij had van de brokjes gegeten van Cupi en zat nu uit te buiken onder die bak, dat kan ook.

J. van het weekend een hele mooi constructie gemaakt zodat de muis niet meer kon komen. Heel diervriendelijk, alle gaatjes mooi dicht maar nog wel zo dat wij er nog wel een keer bij konden komen (alles zit namelijk achter het keukenblok). Maar gister zat de muis dus weer onder die bak!

J. en Cupi ook in de keuken en zodra de muis begon te hollen had Cupi hem al te pakken. Met de muis in de bek heel hard naar de woonkamer, daar liet hij hem weer los. Muis weer hollen, Cupi er weer achter aan….. dat ging een tijdje zo door. Echt spelen. En J. maar denken hoe hij de muis kon pakken, uiteindelijk een plastic tas waar de muis in kon schuilen.

Muis was heel moe en die vond die schuilplaats wel wat. Uiteindelijk heeft J. de muis buiten gezet. Cupi ging natuurlijk nog overal kijken en zoeken, maar ik denk dat we voorlopig even geen last meer hebben. Zo zie je maar, er zit echt nog wel een tijger verstopt in die knuffel.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *