ik ga op vakantie en neem niet mee

Kattenpension The Old Cat Inn

Ik ga op vakantie en neem niet mee: mijn katten. Het liefst neem ik ze wel mee om ze maar niet te hoeven missen. En omdat Bowser natuurlijk dagelijks zijn insuline nodig heeft, is het moeilijk om een oppas te vinden. Met een beetje zoeken vond ik kattenpension The Old Cat Inn. Hier kunnen ook katten logeren die speciale verzorging nodig hebben, zoals insuline of andere medicijnen.

Het was de eerste keer in een pension en het was voor beide partijen even wennen. Beide heren hadden samen een grote eigen kennel met buitenren. Bowser liep naar buiten en begon meteen te mekkeren tegen de enorme kippen die buiten rondliepen. Yoshi was wat moeilijker en vond het allemaal maar eng. Maar aan aandacht geen gebrek en ze hebben heel veel knuffels gehad. Volgende vakantie weer!

One thought on “ik ga op vakantie en neem niet mee

  1. Reactie op kattenoppas. Ik heb recentelijk 8 dagen in het ziekenhuis gelegen. Heb 1 suikerkat en 2 ‘gewone’ katten. Op de site van suikerkatten staat onder het kopje HULP (of zoiets) Ferme Vakantie Service Centrale. e-mail http://www.ferme@hetnet.nl. Hun tarief is 12 euro per bezoek. Ze staan ingeschreven bij de KVK. In mijn geval hebben ze twee maal per dag Fons geprikt, de twee andere katten gevoederd, apart want Fons is op dieet, de post gehaald, de planten water gegeven en een beetje gestofzuigd. Je krijgt een contractje en ik was zielsblij met deze service. Ik heb mijn sleutels bij ze in bewaring (ook met contract) en hoef ze alleen maar te bellen en ze komen ook eens incidenteel prikken als ik bijvoorbeeld een avond naar mijn kinderen wil. Iets voor jou Barbarella en je vriendin? Groetjes van Coco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *